Seyahat Haberleri Bloğu

Gezilecek yerler hakkkında bilgi sahibi olurken aynı zamanda
Tatil ile ilgili deneyimlerinizi burada paylaşabilirsiniz.

Amerika Gezilecek Yerler

Amerikanın gezilecek yerleri, New Jersey, New York, Manthattan, Brooklyn saymakla bitiremediğimiz eyaletler ve şehirler. Amerika da Florida eyaletinde uzay üssünü mutlaka görmeniz gerekiyor.

amerika
Amerika

Florida gezilecek yerleri listenize uzay üssünü mutlaka eklemelisiniz. İnsanlı ve insansız uzay uçuşları genelde buradan yapılıyor. Gittiğinizde uzaya gönderilmeye hazır roketleri görebilirsiniz. Farklı türlerdeki roketler sizi çok şaşırtacak.

Florida uzay merkezi gezilecek yerlerinde maket olmasa da gerçeğiyle birebir ziyaretçilere açılmış kapsüller, roketler, müze tarzında bölümler oluşturulmuştur. Zaman zaman uzay çalışmaları kazalarla kesintilere uğruyor. Uzay çalışmalarında ölenlerin listesini görebileceğiniz bir duvar ve büyük bir anıt orada bulunuyor.

Florida eyaletinde uzay merkezinde astronot elbisesi giyebilir ve fotoğraf çekebilirsiniz. Bu giysinin özellikleri arasında radyasyon, sıcaklık, soğukluk ve diğer zararlı maddelerden korumasıdır. Buraya gelen ziyaretçiler asronot giysileriyle gezenlerle beraber fotoğraf çekilebiliyor. Burayı gezerken uzaya gitmesenizde gitmiş kadar oluyorsunuz. Eğer bir uçuş öncesinde giderseniz uzay uçuşunu izleyebilirsiniz.

Kelimeler: Amerika Gezilecek Yerler, Florida Gezilecek Yerler

Amerikada diğer gezilecek yerleri görebilmek için aşağıdan amerika linkine tıklayınız.


EmoticonEmoticon